Blog-aniversari

Aquarel·la de l’E. Tenedor.

Bon dia, avui La llibreta de les idees fa un any!

I, apa, aquí estic, explicant coses que em passen pel cap i pel blog.

Vull que sapigueu que de les coses més divertides del blog és veure quines són les “paraules de cerca” que s’utilitzen quan algú busca informació per internet i el fan arribar a La llibreta. Us deixo algunes, més que res per aclarir que el blog no dóna idees per organitzar calaixos ni idees per cosir ni proposa poemes dedicats a les nebodes ni explico Cousteau per nens. Tampoc sé ben bé què fer amb iogurts caducats d’un mes i realment desconec què s’ha de fer quan a una taronja li cauen les fulles, i tampoc he explicat com és la soca de l’arbre familiar. I no, les meduses no tenen cèl·lules mareQuines coses!

Però sí que un dia puc explicar per què és important que el mar tingui fitoplàncton si és que no ho heu llegit encara, o per què les plantes punxen per defensar-se, i fins hi tot, també podria explicar quan es planten les cebes i què passa quan tens un hort. Així que el calaix de les idees o el calaix de sastre per revisar els protozous la llibreta de mar o com li vulgueu dir, continua amb l’experiment.

Gràcies per llegir i comentar. I gràcies a l’artista que m’ha fet un dibuix ben xulo per celebrar el blog-aniversari!


4 comments

  1. Tu blog tiene un componente mágico: las ideas en el cajón, según tú misma dices, están desordenadas, pero cuando salen a la luz en un artículo… ¡están perfectamente ordenadas! Que tengas muchas ideas muy desordenadas y que las sigas ordenando igual de bien.

  2. Pues enhorabuena por el año de constancia en presentarnos tus ideas no tan desordenadas como dices, aunque se encuentren bajo curiosas palabras de búsqueda.
    Además, mí me han gustado mucho las fotografías que has puesto.
    A por el segundo aniversario¡¡.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s