About

Marroc 010Esther Garcés

Sóc doctora en Biologia i treballo com investigadora. M’agrada la natura i tinc curiositat per tot allò que m’envolta. Aquí estic fent un experiment. Mai ens havíem comunicat tant com ara i crec que a tots ens ha agafat una dèria boja per les possibilitats d’internet. Estic explorant la manera d’escriure un blog personal de temes que m’interessen. A vegades també hi trobareu opinió sobre temes de ciència i biologia. Aquí, vull cridar-vos l’atenció de petits detalls que sovint ens passen desapercebuts.


4 comments

  1. Tot i que la relació amb WordPress és dura, com dius, t’ha quedat un blog fantàstic. I ben escrit. Enhorabona

  2. Bueno… Qué sorpresa encontrarte en la blogosfera, un lugar al que se viene buscando no se sabe muy bien qué, y a menudo se termina encontrando no se sabe muy bien qué, aunque distinto de lo que no se sabía muy bien que se buscaba al principio. Y a veces simplemente no se encuentra nada. Sólo el sencillo placer de escribir.
    Bienvenida.

    • …bueno, yo escribir, lo que se dice escribir, no sé, en todo caso explicaré cosas sueltas. He visto que hay blogs literarios, blogs viajeros, blogs fotográficos….el mío no sé aún que es, de momento es un embrión.

  3. M’ofereixo per apòstrof a canvi de WordPress…tan dura la relació que jo la vaig deixar fa temps !! hehehe..Molt Bé! Traces literàries interessants en les carnívores i les taronges.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s